29 Ocak 2015 Perşembe

14. KCY Blog Tur ✖ Dört - Veronica Roth | Vlog




Tek bir seçim onu geçmişinden kurtaracak, tek bir seçim onu geleceğine kavuşturacak, tek bir seçim tehlikeleri açığa çıkaracak, tek bir seçim onu sonsuza dek değiştirecek, tek bir seçim onu özgürleştirecek.

VeronicaRoth, dünya çapında çok satan Uyumsuz serisine, okurların çok sevdiği Tobias'ın, yani Dört adlı karakterin gözünden yeni bir kitap ekliyor. Transfer, Çömez, Oğul ve Hain başlıklarından oluşan dört hikâyeye ek olarak Tobias'ınTris'le yaşadığı çok özel anların kayıtlarını da içeren Dört, Tobias'ın geçmişine ve kalbinden geçenlere dair heyecan verici ipuçları barındırıyor.

Efsanevi Uyumsuz üçlemesinin başlangıcına tanık olmaya hazır mısınız?



Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım? Ben bomba gibiyim, sebebi ise çok belli değil mi? On dördüncü blog turumuzda muhteşem bir kitapla karşınızdayız. Hani kelimenin tam anlamıyla MUHTEŞEM. 

Biliyorsunuz, ya da bilmiyorsunuz, ilk defa bir turda vlog yapıyorum. Zaten kısa bir süre önce başlamıştım bu işe, o nedenle hatalarımı mazur görürsünüz artık.

Çekilişe katılmayı sakın ama sakın unutmayın, iki kitaptan birini kazanma hakkını kazanabilirsiniz. Çekilişe tam olarak buradan ulaşabilirsiniz. 




2 yorum:

  1. İlk yorum benden!! Hahaha :D Acayip severim ilk yorum yapmayı :D İkinci vlogta acayip hızlı geldi :D Alışalım mı şimdi biz buna?? :D Yine süper olmuş, Melis'le sen vlog yapınca acayip seviniyorum ben :D <3 Ama ne kadar sevsem de Dört için seninle kapışırım Rabo -_- Dört deyince gözlerinin içi parladı resmen :D Yine süper olmuş,devamını da mümkünse aynı hızda bekliyorumm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, hayır, hayır. HAYIR. Sakın ama sakın alışayım deme :D Ne diyebilirim ki, Tobias muhteşem! Çok teşekkür ederim :D

      Sil